کارگاه آموزشی نقاشی جشنواره تجسم غدیر

در امتداد جشنواره ملی تجسم غدیر برگزار شد؛

کارگاه آموزشی نقاشی جشنواره تجسم غدیر

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه هنر شیراز، در امتداد جشنواره‌ی ملی تجسم غدیر، «کارگاه آموزشی نقاشی» بامحوریت موضوعی غدیرخم، ویژه‌ی دانشجویان هنر برگزار شد.

این کارگاه آموزشی که محصول همکاری مشترک مؤسسه آموزش عالی هنر شیراز و دانشگاه هنر شیراز بود، به مدت دو روز (۳۱ تیر و ۱ مردادماه)‌ با راهنمایی استادان علی خوبیار و علی شیری و شرکت جمعی از دانشجویان هنر ترتیب یافت.

گفتنی‌ست، «جشنواره‌ی ملی تجسم غدیر با محوریت هنرهای تجسمی» که فراخوان آن از اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ منتشر شده و تا شهریورماه ادامه دارد، به‌منظور تولید آثار فاخر هنری در طول دوره‌ی فراخوان، کارگاه‌هایی را با حضور اساتید برجسته‌ در رشته‌های مختلف هنری برگزار می‌کند که آثار تولیدشده در آن‌ها، به فراخوان جشنواره راه می‌یابد.

این جشنواره که با هدف تبیین و نهادینه‌سازی فرهنگ والای غدیر ترتیب یافته، در شش رشته‌ی طراحی پوستر، تایپوگرافی (حروف‌نگاری)، تصویرسازی، خوشنویسی، کارتون و نقاشی ازسوی دانشگاه هنر شیراز برگزار گردیده است.

چهارشنبه 04 مرداد 1402 (9 ماه قبل )